Hengissä edelleen

Melkein vuosi on jo vierähtänyt edellisestä postauksestani. Statistiikan perusteella joku täällä kuitenkin edelleen käy… Ajattelin nyt yrittää elvyttää tämän blogin kun tilanteet ovat muuttuneet ja tuntuu että ehkä, mahdollisesti, kenties saisin jotain kirjoiteltuakin.

Juttukaverin luota sain ”potkut” vuosi sitten toukokuussa. Tuntuu kylläkin niinkuin siitä olisi jo monta vuotta. Usein kuitenkin edelleen päässäni olen siellä kertoilemassa asioita juttukaverille. Näiden sessioiden loppuminen jätti ison aukon, mutta olen siitä kuitenkin selvinnyt.

Mielialani on nykyään pääosin melko hyvä, vaikka ahdistuksen hetkiäkin tulee. Yleensä niistä on selvinnyt telkkarin katselulla, jonkin pelin pelaamisella tai jopa nukkumaan menolla. Energiatasotkin ovat nousseet sen verran, että saan välillä jopa tehtyä jotain, toisina päivinä aika paljonkin – vaikka sitten saankin jälkeenpäin maksaa riehumisestani.

”Projekti Cymbalta” on jäänyt niille sijoilleen kuin mitä täällä viimeksi kirjoitin. Se ei siis ole edennyt ja edelleen popsin noita mokomia kapseleita. Asia kuitenkin kaivelee edelleen, sillä kyseinen lääke rajoittaa mm. luovuuttani erittäin pahasti. Seksielämän  rajoittuminen ei tällä hetkellä ole edes ongelma elämäntilanteen takia.

Tämän blogin kanssa minun suurin ongelmani on ehkä anonyymius. Sitä suojatakseni joudun karsimaan kirjoittelusta paljon ja se ärsyttää aika usein. En saa tänne semmoista rentoa fiilistä mistä tykkäisin. Mutta en kuitenkaan ole tarpeeksi rohkea luopuakseni tuosta anonyymiudesta ainakaan vielä. Näillä siis mennään ja katsotaan mitä saadaan aikaan.

-haitula-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.